Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

2η συνάντηση Δικτύου Επικοινωνίας Αποφοίτων ΤΘΣ



Αγαπητοί απόφοιτοι,

Σας ανακοινώνουμε με πολύ χαρά ότι στις 14 Δεκεμβρίου του 2013 το ΤΘΣ οργανώνει στο Ναύπλιο τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση του Δικτύου Επικοινωνίας Αποφοίτων του Τ.Θ.Σ., η οποία φέτος θα είναι διήμερη.
Η συνάντηση θα ξεκινήσει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 11.30’ το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ. Στη συνέχεια θα γιορτάσουμε με ένα happening και πολλές εκπλήξεις. Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10.30’ και θα τελειώσει το μεσημέρι με την απονομή Τιμητικής Πλακέτας σε όσους έχουν παρουσιάσει το έργο τους και Βεβαίωση Συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Κάποιος απόφοιτός μας που εργάζεται για την οργάνωση της εκδήλωσής μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ηλεκτρονικά και αν χρειαστεί τηλεφωνικά.
 Έχετε τη δυνατότητα στη συνάντηση αυτή να μιλήσετε, να προβάλετε power point, να δείξετε video και φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να αναρτήσετε στο χώρο. Ο χρόνος ομιλίας για τον κάθε συμμετέχοντα είναι φέτος 10’, περισσότερο από το χρόνο πέρυσι, ώστε να μπορεί ο καθένας να παρουσιάσει το έργο του και ταυτόχρονα να ακουστούμε όλοι.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως ομιλητές στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση του Δικτύου Επικοινωνίας Αποφοίτων του Τ.Θ.Σ και να παρουσιάσετε το έργο σας επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο!

Για το Πανεπιστήμιο οι απόφοιτοι είναι η δύναμή του. Εσείς είσαστε η δύναμη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και πιστεύουμε ότι έχετε τη διάθεση να το στηρίξετε στις δύσκολες εποχές μας, όπως και εκείνο επιθυμεί να σας στηρίζει πάντα. Παράλληλα είναι και μία μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψετε στο Ναύπλιο που ζήσατε τέσσερα χρόνια και να συναντήσετε τους φίλους και συναδέλφους σας.

Συναδελφικά και εγκάρδια,
Άλκηστις Κοντογιάννη (Πρόεδρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου